Met een veranda of terrasoverkapping kun je vier seizoenen lang buiten blijven zitten. Richt je je veranda net als binnen in, dan wordt deze fijne plek een waar verlengstuk van je woonkamer. Plaats er de meest comfortabele loungebank in, sfeervolle verlichting, een openhaard en misschien zelfs een buitenkeuken en je wilt nooit meer naar binnen. Lees hieronder de snelle styling tips voor het aankleden van je veranda.

Zorg voor een sfeervolle warmtebron


Het doel van een veranda of terrasoverkapping is natuurlijk om zo lang mogelijk buiten te blijven zitten. Door het afdak zit je dan wel lekker droog en houd je een koude wind redelijk buiten, maar zodra de temperatuur zakt wordt het niet warmer binnen. Een fijne warmtebron, zoals een vuurtafel, zorgt ervoor dat je zelf de temperatuur kunt regelen en dat het onder je overkapping of veranda net zo behaaglijk wordt als binnen.

Licht is belangrijk wanneer je de veranda gaat aankleden

Goede verlichting is ook een must wanneer je jouw veranda gaat aankleden. Het zorgt er niet alleen voor dat je langer buiten kunt blijven zitten, maar je creëert zo ook enorm veel sfeer. Vooral met een paar mooie tafel-of hanglampen krijgt je veranda ’s avonds ineens een heel andere uitstraling. Je kunt natuurlijk ook een paar chique buitenkaarsen of stijlvolle gaslantaarns neerzetten voor een intieme, gezellige sfeer.

Geef je buitenplek de finishing touch met mooie accessoires

Wanneer je je veranda gaat aankleden, zijn goede accessoires een belangrijk onderdeel. Verbind binnen met buiten en leg een buitenvloerkleed neer en stoere windlichten en vul mooie polyester plantenbakken met sierlijke bloemen of planten om ervoor dat het net zo comfortabel voelt als binnenshuis. Houd je van een bohemian stijl? Dan is de LivePicture Go een sfeervolle aanvulling. Dit mooie schilderij met planten voegt op een speelse wijze groen toe aan je heerlijke plek buiten.

 

Bekijk hier alle tuin accessoires