TIP voor een mooi stilleven

Decoreer de RVS lantaarns rond de feestdagen met twinkelende kerstlampjes, groene takken, kerstballen en slingers. Ook met andere feestdagen kun je de lantaarn natuurlijk sfeervol decoreren. 

Een lantaarn heeft iets sprookjesachtig. De flikkerende lichtjes, het zachte warme licht.  Als uit een sprookje van 1001-nacht, of uit de mysterieuze wereld van de nachtwakers die met hun lantaarn ‘s nachts rondjes wandelden en over de dorpen waakten. Lantaarns zijn ook feestelijk en mogen eigenlijk niet ontbreken in deze feestelijke decembermaand. Met een mooie kaars creëren ze als geen ander een gezellige en romantische sfeer in het interieur of in de tuin. Gestoken in een modern jasje van RVS zijn lantaarns ook weer helemaal van deze tijd en passen ze in elke tuin en elk interieur. In dit blog geeft ik je tips op welke manier je de lantaarns kunt toepassen in de tuin en in je interieur.

Zet RVS lantaarns in groepjes bij elkaar

Mooi is het om de RVS lantaarns in groepjes bij elkaar te zetten in de tuin of in de woonkamer. Laat de hoogte van de lantaarns wisselen en varieer ook de kleur van de kaarsen voor een levendig en sprankelend effect. Wil je het wat subtieler laat de kleur van de kaarsen dan matchen met de kleuren van je interieur of van de tuin.

 

Bekijk hier alle RVS lantaarns van Tuin-online.nl

RVS LantaarnPlaats RVS lantaarns langs het pad in de tuin

Plaats een aantal lantaarns langs het pad, langs een zichtlijn in de tuin of hang ze met haken langs de schutting. Je blik zal als vanzelf geleid worden naar iets moois achterin de tuin zoals naar een gezellig terras, een boom of een mooi kunstwerk. De lichten van de kaarsen zorgen voor een subtiel verlichtingselement en zijn echte blikvangers in je tuin.

Een lantaarn zorgt voor een warm welkom

Bij de voordeur vormen lantaarns een warm welkom voor elke bezoeker en je brengt ze gelijk in een goede stemming! Combineer ze met decoratieve potten van hetzelfde materiaal met mooie groenblijvende planten of een klein boom. Optisch gezien nemen de RVS lantaarns weinig ruimte in door het doorzichtige glas en het glanzende materiaal van het RVS. 

Hang lantaarns ze op in een boom

Hang een aantal kleine lantaarns in een boom voor een sprookjesachtige sfeer. Heel mooi is het om de kleur en in je tuin terug te laten komen in de kleur van de kaarsen. Heb je voornamelijk witte bloemen en witte accessoires in de tuin, dan combineren deze prachtig met witte kaarsen. Kies een lantaarn die past bij de stijl van je tuin. Eenvoudig en recht voor een strakke en een ronde lantaarn met hartjes voor een meer landelijke tuin.

 

De lantaarns die wij verkopen zijn gemaakt van RVS. Het RVS is ijzersterk, roestvrij en makkelijk schoon te maken. Meer tips over hoe je je tuin met kleine aanpassingen aantrekkelijk kunt maken in de winter lees je in het blog 'Zo maak je een mooie wintertuin'.

Liever een gaslantaarn?

Een gaslantaarn heeft een sfeerverhogend effect in de tuin. Ook deze lantaarn kun je ophangen in een leuk hoekje of op een tafeltje wegzetten. In de gaslantaarn gaat een gascartouche. Hiermee brandt de gaslantaarn ongeveer 5 tot 6 uur.

 

Bekijk hier alle gaslantaarns op Designtuinhaarden.nl