De voordelen van een Platoflex muur

√ Lichtgewicht
√ Vorstbestendig
√ Kant-en-klare muren voor in je tuin in één dag geplaatst.

Snel en eenvoudig een complete muur plaatsen in je tuin? Dan is een Platfolex muur wat voor jou! Op deze pagina leggen we je uit wat Platoflex muren zijn, hoe je ze moet plaatsen en wat de voordelen van deze muren zijn. 

Platoflex muren

Een gestucte muur in je tuin in één dag? Wij leveren kant-en-klare Platoflex muren. Deze muren worden gemaakt van vezelversterkt polyester. Na productie van de muur wordt deze gespoten met een 2 componenten korrelstructuur. Op deze manier krijgt de muur de uitstraling van een stucwerk muur, alleen zonder de nadelen van scheurvorming en benodigde zware fundatie. Een Platoflex muur is eenvoudig en snel te plaatsen in je tuin.

Afmetingen van Platoflex muren

Platoflex stucwerk muren

Op Tuin-online.nl verkopen we Platoflex muren kant-en-klaar in diverse lengte, hoogte en dikte maten. De muren verkopen we standaard vanaf twee meter tot een maximale lengte van zes meter. Standaard leveren we alle halve meters tussen de 2 en 6 meter, dus ook muren van 2,5 meter en 4,5 meter. Daarnaast kun je de dikte van de muur kiezen. Tot 399 cm kun je kiezen uit de diktes: 10 cm, 15 cm, 20 cm en 25 cm. Vanaf vier meter is de minimale dikte van de muur 15 cm. We leveren alle muren op 1; 1,5 of 2 meter hoog. Let er hierbij op dat de muur altijd een stukje onder de grond zal verdwijnen.

Bekijk hier alle Platoflex muren op Tuin-online.nl

Het plaatsen van een Platoflex muur

Het plaatsen van de Platoflex muren is zeer eenvoudig en kan worden gedaan binnen één dag. Door te kiezen voor een muur met flens, kan de muur worden vastgezet door middel van een uitstekende rand waar gaten in geboord worden en met bevestigingsmaterialen worden vastgemaakt aan een verharde ondergrond. 

Een gestucte muur in een handomdraai

Platoflex afdekschermen voor een schuttingHeb je een schutting in de tuin en zou je deze willen vervangen door een gestucte muur? Vervangen is niet nodig! We verkopen kant-en-klare Platoflex panelen die je heel simpel over je schutting heen plaatst. Zie daarvoor de afdekschermen van 180x180cm en afdekschermen van 180x200cm. Zit er een hoek in je schutting? Dan moeten we voor jou een deel op aanvraag maken. Stuur ons dan een mail en wij helpen je graag verder.
 

Maatwerk Platoflex muren

Een Platoflex muur kan helemaal voor jou op maat gemaakt worden. De muren worden altijd speciaal voor jou geproduceerd in de gewenste maat en in de gewenste kleur. Andere maten dan standaard kunnen worden uitgevoerd op aanvraag. De muur kan in alle kleuren worden geleverd. Je hebt keuze uit vier standaard kleuren: zwart (ral 9005), licht grijs (7035), zuiver wit (9010) en wit (9016). Andere ralkleuren zijn mogelijk tegen een kleurentoeslag afhankelijk van de grootte van de muur.

 

Platoflex maatwerk all-in-one piece met houtopslag, waterval en plantenbakDaarnaast is het ook nog mogelijk om de muur te voorzien van luxe opties: Het is mogelijk om in de muur verlichting of een waterval te laten monteren. Ook is het mogelijk om een doorkijk venster in de muur te laten maken. Dit moet van te voren worden doorgeven in verband met het open laten van ruimte voor de montage van verlichting of een watervalelement. 

 

Ook leuk is het om daarnaast je tuin met Platoflex plantenbakken van dezelfde structuur te laten maken. Bij interesse kun je informeren naar de mogelijkheden door ons een e-mail te sturen met je aanvraag. Door de tuin in één geheel te houden creëer je rust in je tuin.

 

Stuur ons een e-mail met je aanvraag

De voordelen van een Platoflex muur

Ten opzichte van echt stucwerk zijn Platoflex muren vorst en UV-bestendig, onderhoudsarm, lichtgewicht maar oersterk en heb je maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie. Benieuwd naar de Platoflex muren? Je vindt ze hier.