Waarom kiezen voor een overkapping?

Met een overkapping creëer je extra leefruimte, ongeacht het seizoen.

Voor liefhebbers van het buitenleven is een overkapping in de tuin ideaal. Hiermee verleng je het tuinseizoen en creëer je een stukje extra leefruimte in je tuin. Het is bovendien een prachtig gezicht als je van binnen naar buiten kijkt.

Verschillende soorten overkappingen voor in de tuin

Prieel ClassicoEr zijn natuurlijk verschillende maten overkappingen verkrijgbaar, maar daarnaast zitten er ook verschillen tussen het uiterlijk van de overkappingen. Op Tuin-online kun je bijvoorbeeld kiezen tussen prieëlen met een plat dak of met een puntdak. De afmetingen beginnen bij 240x240cm en lopen op tot maar liefst 500x410cm. Daarnaast kun je altijd contact met ons opnemen over maatwerk.

 

Wie een overkapping centraal in de tuin wil plaatsen, heeft natuurlijk de voorkeur voor open zijkanten. Hierdoor wordt het zicht niet beperkt. Er zijn ook mooie overkappingen verkrijgbaar met een dichte achterkant en/of zijkant. Bekijk hiervoor ons assortiment overkappingen.

Houtsoorten overkapping in de tuin

Tussen tuinoverkappingen zijn er ook verschillen tussen de houtsoorten. Op onze webshop vind je onder andere tuinoverkappingen van vurenhout, Douglas hout en geïmpregneerde grenen. Douglas is heel erg duurzaam en zal je dus jaren plezier opleveren. Daarnaast zijn de grenenhouten overkappingen geïmpregneerd. Deze hebben een behandeling gekregen zodat ze langer in de buitenlucht gebruikt kunnen worden. Het hele jaar door genieten dus!