Heb jij ze ook al gespot, de LivePicture schilderijen? LivePicture is het nieuwe innovatieve schilderij waarin je levende planten kunt plaatsen! De LivePicture schilderijen zijn nu te koop op Tuin-Online.nl! Hieronder lees je meer over deze nieuwe verticale plantenbakken voor aan de muur.

De verschillende modellen van de LivePicture

LivePicture is te verkrijgen in diverse variaties. Zo heb je de LivePicture GO, een vierkant model met de afmeting van 52 bij 52 centimeter, verkrijgbaar in de kleuren wit, antraciet, zwart en rood. Het fijne is dat het levende schilderij is voorzien van een waterreservoir. Hierdoor hoef je de plantenbak maar eens in de 2 tot 4 weken water te geven. 

 

Naast de LivePicture GO, hebben we ook de LivePicture met een afmeting van 72 bij 72 centimeter. Deze versie is wat groter dan de LivePicture GO en is te verkrijgen in de kleuren antraciet, wit of zilver. Op de bestelpagina vind je welke plantensoorten je allemaal in de LivePicture kunt planten.

 

Wil je nog groter gaan? Dan hebben we ook nog rechthoekige Livepictures in de afmetingen 112,5 bij 72 cm, 152 bij 72 cm en 192 bij 72 cm. Deze drie formaten zijn tevens te verkrijgen in de kleuren antraciet, wit of zilver. 

 

Voor een hele groene kamer kun je kiezen voor de staande LiveDivider welke te gebruiken is als room divider. De LiveDivider is begroeid aan beiden zijden, waardoor je hem in het midden van je kamer of kantoor kunt plaatsen. Daarnaast kun je ook de LivePanel Pack, met een afmeting van 248,3 bij 206 cm ophangen.

De voordelen van LivePicture

Als je geen groene vingers hebt, maar wel graag wil genieten van meer groen in je huis of op kantoor, dan biedt de LivePicture een uitkomst. Dankzij het handige waterreservoir hoef je maar eens in de zoveel weken het levende schilderij water te geven. Verder is er geen stroom nodig en heeft de schilderij een ingebouwde waterlevel indicator. 

Onderhoud van een LivePicture

Het onderhoud is makkelijk uit te voeren door af en toe de beplanting wat terug te snoeien. 

LivePicture bestellen

De Livepictures kun je bestellen via Tuin-online.nl. Je kunt zelf gemakkelijk het schilderij monteren.