Happy Cocooning 60x60x40 cm

Happy Cocooning vuurtafel vierkant klein 60x60x40cm.

Van € 499,00 voor € 445,00! Shop deze vuurtafel op Designtuinhaarden.nl.

De vuurtafel is één van de grootse trends van de afgelopen jaren. En dat is niet zo gek, want ze geven niet alleen warmte en licht, maar ze zien er ook nog eens mooi uit en creëren een gezellige sfeer. Iets waar we allemaal naar verlangen. Vooral in deze tijd van het jaar.

 

Het aanbod van vuurtafels is dan ook groot. Van houten vuurtafels tot composiet of aluminium tot een combinatie van diverse materialen. Eén van de merken die je sinds kort bij ons terug vindt is Happy Cocooning. Om je een beetje wegwijs te maken in het enorme aanbod hebben we op een rijtje gezet waar je op kan letten bij het zoeken naar jouw vuurtafel.

 

Bekijk hier alle Happy Cocooning vuurtafels

1. Hoeveel geld wil je uitgeven aan een Happy Cocooning vuurtafel?

De kosten zijn afhankelijk van de grootte en het type vuurtafel. De prijzen van Happy Cocooning variëren van €429 tot €1300. Wanneer je kiest voor een composieten Happy Cocooning vuurtafel kun je al snel voor niet al te veel geld een vuurtafel vinden. De teakhouten Happy Cocooning vuurtafels zijn te koop vanaf €759. Het is maar net wat je budget is, wat je mooi vindt en naar welk type vuurtafel je voorkeur uit gaat. Er zijn ook losse Happy Cocooning inbouwbranders te koop vanaf €339.

2. Kies de juiste grootte en vorm van de vuurtafel

Afhankelijk van de plek waar de Happy Cocooning vuurtafel komt te staan en ook van de functie die de vuurtafel zal vervullen, kan de grootte bepaald worden. Hoe groot is de plek die je wilt verwarmen? En past er beter een vierkante, rechthoekige, ronde of ovale vuurafel? Alle vuurtafels hebben een ronde inbouwbrander. Dit geeft het je het gevoel van een eigen gestookt vuurtje. De ronde modellen versterken dat gevoel nog meer. Het is net alsof je met zijn alle om een kampvuurtje zit. Vind je het daarnaast belangrijk dat je nog spullen op tafel kwijt kan dan kun je ook nog rekening houden met de randbreedte en de ruimte om de inbouwhaard. De Happy Cocoontafels daarnaast in de meeste tafels ook wel bevestigingsgaten in de tafels zitten voor zijtafel(s).

 

De laagste tafel is 40 cm hoog (m.u.v. van de tabletop modellen). Daarnaast zijn er ook tafels van 67,5 cm hoog te koop. Dit is iets hoger dan een gemiddelde salontafel. De laast genoemde hebben daarom een speciale naam en heten 'Lounge & Dining' vuurtafels. En er is één statafel van 100 cm hoog van teakhout verkrijgbaar.

3. Waar komt de gasfles te staan?

Happy Cocooning levert diverse modellen vuurtafels in verschillende hoogtes. Houdt er rekening mee dat de minimale hoogte 55 cm moet zijn om de gasfles in de tafel op te bergen. Er past dus niet in elk model een gasfles! De gasfles past alleen in de ‘Lounge en Dining’ type vuurtafels. Bij de andere vuurtafels zal de gasfles dus naast de tafel gezet moeten worden. Er zijn wel opbergtafels voor beschikbaar. Deze kun je weer direct als bijzettafeltje gebruiken. Handig!

Vuurtafel Cone4. Bepaal de stijl en kleur

Happy Cocooning verkoopt composieten, teakhouten en aluminium vuurtafels. Kies een tafel die past bij de stijl van je huis en van de tuin. Heb je een moderne tuin? Dan is een composieten vuurtafel heel mooi. Deze zijn in een aantal mooie kleuren te koop, zoals zwart, antraciet en taupe. Taupe is een kleur die wij nog niet bij veel vuurtafels gezien hebben, dus als je een statement wilt maken is het een goede keuze!

 

Bekijk hier alle composieten Happy Cocooning vuurtafels

 

Is je tuin meer landelijk? Dan past een vuurtafel teakhout. Happy Cocooning biedt de teakhouten vuurtafels in twee kleuren. Zo vindt je een aantal modellen in houtskleur en de Nice & Nasty tafels hebben een lichte kleur wassing. Het bovenblad van de teakhouten vuurtafels kan geleverd worden in het zwart of antraciet.

 

Bekijk hier alle teakhouten Happy Cocooning vuurtafels

5. Het vermogen van de vuurtafel

De composieten en teakhouten hebben allemaal een vermogen van 19,5 kW. Bij de diverse vuurtafels die we aanbieden zijn dit de tafels met het grootste vermogen! Wat zegt vermogen? Een groter vermogen zorgt voor een hoger en mooier vlammenspel en zorgt tegelijkertijd voor iets meer warmte. De composieten vuurtafels 'Vierkant klein' en 'Rechthoek klein' en de tabletops hebben een vermogen van 12 kW. De tabletops kun je zo op je eigen tafel zetten. Er zijn twee modellen verkrijgbaar: Tafelmodel rond 61x15 cm en Tafelmodel vierkant 61x61x15 cm. Ook in het vermogen van de inbouwbranders zitten kleine verschillen. Hoe groter de brander hoe meer vermogen.

Inbouw wijnkoeler6. Meer dan een vuurtafel?

Een vuurtafel is mooi en zeker sfeerverhogend, maar wanneer je overdag in het zonnetje chillt is het ook wel zo handig dat je de tafel bijvoorbeeld helemaal kan gebruiken voor spulletjes weg te zetten. Je kunt daarom eenvoudig een deksel bestellen voor alle modellen vuurtafels. Deze leg je gewoon over de tafel heen en ta-da je hebt een normaal tafelblad. Wil je ’s avonds genieten van een lekker stukje vlees dan bestel je hiervoor de Happy Cocooning grilplaat die je zo op de vuurtafel plaatst.

 

Ben je zo creatief geweest om een mooie vuurtafel in elkaar te zetten met de Happy Cocooningbranders maar geef je een feestje in de zomer en weet je niet hoe je al je drinken koud moet leggen? Haal de inbouwbrander eruit en vervang hem door een losse inbouw wijnkoeler! Je bent hiermee verzekerd van verraste blikken van je gasten. Score!

Waar moet je op letten bij de aanschaf van Happy Cocooning?

Bij de Happy Cocooning zal altijd een gasdrukregelaar naast de tafel aangeschaft moeten worden. Deze kan je er bij ons direct bijbestellen.