Wist je dat Cosi-fires inmiddels al 27 verschillende gaslantaarns voor buiten heeft ontwikkeld? Je hebt keuze genoeg dus!

Ben je de tuin klaar aan het maken voor een mooie zomer in 2022? Dan zijn de tuintrends van dit jaar je vast nog niet ontgaan. Een van de tuintrends waar wij helemaal fan van zijn, zijn de gaslantaarns voor buiten! De gaslantaarns voor buiten kom je ook wel tegen onder de namen Cosi gaslantaarn of Cosiscoops. Over deze kleine sfeermakers valt een hoop te vertellen, dus lees snel verder!

Hoe werkt een gaslantaarn voor buiten?

Een gaslantaarn voor buiten is een lantaarn waarin je een gascartouche kunt draaien via de onderzijde. Vervolgens draai je via de draaiknop aan de voorzijde van de gaslantaarn het gas open en steek je dit aan met een lange aansteker. Met een volle gascartouche kun je ongeveer 6 uur genieten van een gezellig en knus vuurtje in de tuin.

Gaslantaarn buiten

Een gaslantaarn voor buiten geeft niet veel warmte af. Je kunt een gaslantaarn dus ook niet gebruiken om een ruimte mee te verwarmen. Een gaslantaarn buiten is meer decoratief en als kleine sfeermaker bedoeld. Het fijne van de gaslantaarns is dat je ze overal buiten kunt neerzetten. Zet hem bij het dineren op de tuintafel en 's avonds bij het naborrelen weer op de salontafel. Hoe gezellig is dat! Dankzij het handzame formaat kun je hem ook gewoon meenemen op (auto)vakantie.

 

Bekijk hier alle gaslantaarns voor buiten

 

Sinds 2021 heeft Cosi-fires een nieuw certificaat op de Cosiscoops erbij, waardoor je ze nu ook veilig in huis kunt gebruiken. Het enige waar je wel rekening mee dient te houden is dat je een raam open moet zetten op een kiertje (of er moet op een andere manier voldoende frisse lucht zijn) én de ruimte in huis moet groter zijn dan 30m3. Wordt het dan te fris om buiten te blijven zitten, dan kun je de gezelligheid gewoon binnen voortzetten!

Cosiscoop binnen gebruiken

Welke soorten gaslantaarns zijn er?

Inmiddels heeft Cosi-fires, waar de Cosiscoop gaslantaarns van zijn, een groot assortiment in gaslantaarns voor buiten. In dit assortiment vind je verschillende soorten gaslantaarns. Zo zijn er de bekende Cosiscoop original gaslantaarns welke je kunt aanschaffen in tal van kleuren: zwart, ivory, olijfgroen, terra, taupe en nog meer! Deze Cosiscoop original gaslantaarns zijn de meest verkochte modellen. Sinds een aantal jaar hebben ze nu ook een XL-versie van deze gaslantaarn in drie kleuren: zwart, olijfgroen en taupe.

Cosiscoop gaslantaarn buiten

Naast deze 'Original' gaslantaarns voor buiten worden er ieder jaar weer nieuwe modellen toegevoegd. Zo kun je jouw tuin, balkon of dakterras ook een rustieke uitstraling geven met de nieuwe Cosiscoop Timber en Cosiscoop Bamboo gaslantaarn. Of kies voor de meer Ibiza-look gaslantaarn 'Cosiscoop Drop light grey'. Deze gaslantaarn geeft een speels schaduwspel, zeker wanneer de zon langzaam achter de horizon begint te verdwijnen. Past een stoere gaslantaarn meer bij jouw tuin? Kies dan voor de 'Cosicement'.

Bespaar geld, shop jouw gaslantaarn met korting!

Je gaat toch niet te veel uitgeven? Het hele jaar door kun je gaslantaarns voor buiten kopen met hoge kortingen. Houd de aanbiedingen goed in de gaten, want het verschilt per week. 

 

Bekijk hier alle aanbiedingen