Alles wat je moet weten over kunstplanten

Als je niet vaak thuis bent of geen groene vingers hebt, zijn kunstplanten de perfecte oplossing. Kunstplanten zijn planten die je niet hoeft te verzorgen, maar ze zien er wel realistisch uit en je kunt ze niet van echte planten onderscheiden. De kunstplanten worden gemaakt van polyester, papier of nylon. Op onze website vind je verschillende soorten kunstplanten.

De voordelen van kunstplanten

Er zijn bijna alleen maar voordelen aan kunstplanten. Hieronder zetten we een paar voordelen op een rijtje.

 • Je hoeft de plant niet te verzorgen, je hoeft de planten geen water te geven
 • Realistisch, ziet er uit als een normale plant
 • Ze kunnen in de zon en in de schaduw staan, sommige planten kunnen niet goed tegen zon of moeten juist in de zon. Met een kunstplant heb je hier geen last  van.

Verschillende mooie kunstplanten

Kunstplant Buxus haag - 122x20x85cm

Je hebt veel verschillende kunstplanten. Je hebt verschillende maten, vormen, kleuren etc. in ons assortiment hebben wij ook meerdere soorten.

 • De bekende Kunstplanten Buxus haag

De kunstplant Buxus haag hebben we in verschillende soorten en maten. Deze hagen zijn geschikt voor binnen en zou je eventueel in een plantenbak kunnen zetten. Een kunsthaag geeft gelijk een groene sfeer aan je huis. 

 • Sfeervolle Olijfbomen

We hebben ook olijfbomen, deze hebben we van 120 cm, 150 cm en 180 cm. Normaal gesproken heeft een olijfboom veel zonlicht nodig, maar omdat het een kunstplant is heeft de plant dit niet nodig. Doordat je de kunstplant niet in de zon hoeft te zetten kan je de plant overal neerzetten, dat is het voordeel van een kunstplant.

Kunstplant Olijfboom - 180 cm Kunstplant Olijfboom - 180 cm

 • Planten schilderij Jasmine

We hebben nog meer planten schilderijen, maar de Jasmine is een goed voorbeeld van een plantenschilderij. Je kan de schilderijen binnen en buiten gebruiken. Je zou ook voor meerdere planten schilderijen kunnen kijken, zo kan je je eigen plantenwand creëren. De plantenschilderijen geven een groene sfeer aan je huis. 

Planten schilderij Jasmine (kunsthaag) 67x67 cm Planten schilderij Jasmine (kunsthaag) 67x67 cm

 • Kunstplant Schefflera

De Schefflera is een geslacht uit de klimopfamilie en heeft een groot verspreidingsgebied, van de tropen tot in de warme gematigde gebieden van de hele wereld. Deze kunstplant is alleen geschikt voor binnen.

Kunstplant Schefflera - 110 cm Kunstplant Schefflera - 110 cm

 • Kunstplant Kentia Palm

Deze kunstplant is er in verschillende maten. Je hebt de kunstplant Kentia Palm in de maten 140 cm, 170 cm en 200 cm. De kunstplant valt goed op in huis en geeft een groene sfeer aan je huis. Deze kunstplant is ook alleen geschikt voor binnen.

Kunstplant Kentia palm - 170 cm Kunstplant Kentia palm - 170 cm

 • Kunstplant Dracaena Anita

Deze kunstplant Dracaena Anita is er in de verschillende maten. Deze kunstplant is er in de maten 120 cm, 150 cm en 180 cm. De Dracaena Anita staat ook wel bekend als de Drakenbloedboom. Deze bomen vind je vooral op tropische eilanden en in exotische gebieden. Deze kunstplant is alleen geschikt voor binnen. Deze plant geeft een groene sfeer aan je huis!

Kunstplant Dracaena Anita - 150 cm Kunstplant Dracaena Anita - 150 cm

 • Kunstplant Longifolia Liana

Deze kunstplant Longifolia Liana stamt af van de Lianen-familie, vandaar ook de lianen stam. Lianen komen vaak voor in tropische laaglandbossen. Deze kunstplant is 150 cm en alleen geschikt voor binnen.

Kunstplant Longifolia Liana - 150 cm Kunstplant Longifolia Liana - 150 cm

TIP: als je een kunstplant neerzet kan je echt potgrond gebruiken om de kunstplant nog realistischer te laten lijken.